Nuqliquor - Rumworld

Nuqliquor

Nuqliquor

Nuqliquor

We hebben weer wat nieuws ontdekt, namelijk Nuqliquor.

Nuqliquor is een Rum based likeur, bedacht door Master Blender Mearvin Deekman en DJ Joey Flu, oftewel Suriname meets Amsterdam.

Het meest bijzondere is toch wel dat de Rum base bestaat uit molasse en agricole Rum, Dit geeft een aparte maar heldere Rum smaak in deze likeur. 
Amsterdam meets Suriname, daar had ik net nog over, Amsterdam de no nonsens bottle en de innovatieve combinatie van Agricole en molasse Rum in een likeur, samen met het zachte, fruitige, zonnige, zwoele van Suriname een top combnatie.

Uiteraard hebben wij van Rumworld dit uitgebreid geproefd en getest in diverse cocktails. zie ook onze uitgebreide Rum review
Ons testpanel was zeer positief over het rozenwater smaakje en de fruitige zwoele smaak waarin sommigen moesten denken aan hun jeugd omdat er een snoepjes smaak naar boven komt die ze dus in hun jeugd gegeten hadden.

De mooie roze kleur leent zich prima in bijvoorbeeld de Prosecco als welkomstdrankje maar doet het ook goed in diverse cocktails.

Zie hierbij een voorbeeldje.
Meerdere lekkere en eenvoudige cocktail recepten op de website van Nuqliquor


Kortom een heerlijk drankje die je doet denken aan zomerse sferen en de sfeer zomers maakt.

Ben je slijter, HORECA of groothandel en wil je meer info? Contact ons dan even.

reacties op “Nuqliquor

Nuqliquor

Door Miranda op zaterdag 24 juni 2017 om 20:27

Erg lekker en apart. Toevallig geproefd op club rum
Nuqliquor

Door Josefien op woensdag 28 juni 2017 om 19:24

mmmmm lekker

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN