Willem Kloosstraat 3, Nijverdal 06 141 765 53 info@rumworld.nl

Winkelmand

Black Cat Rum

logo black cat rum

BLACK CAT RUM

Suriname Alcoholic Beverages N.V. is een gevestigd Surinaams bedrijf dat een belangrijke bijdrage geleverd heeft aan de ontwikkeling van de Surinaamse samenleving sinds haar oprichting op 17 november 1966. Met solidariteit, loyaliteit en respect produceren wij de BEKENDE RUMS van Suriname.

Suriname Alcoholic Beverages N.V. bezit een portfolio van diverse sterke Surinaamse merken die diep geworteld zijn in de Surinaamse geschiedenis.

Suriname ‘s trots sinds 1977 en winnaar van de prestigieuze “Monde Selection Medaille d’Or”, te Luxemburg, Brussel. Deze Rum stond in de jaren 70 bekend om de uitmuntende smaak en hoogstaande kwaliteit. Deze Rum heeft een intrigerende en mysterieuze smaak en de rum heeft na ruim 3 decennia nog steeds een aura van onaantastbaarheid en mystiek om zich heen. Maar de vernieuwde Black Cat Double Distilled en Extra Smooth evolutie van deze internationaal bekende rum, welke op 27 februari 2009 in Suriname is geïntroduceerd, staat ook synoniem voor trendy, modern, chic en is een echte party rum.

Enig resultaat

De waardering van www.rumworld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 46 reviews.
Chat openen
Hulp nodig?