Willem Kloosstraat 3, Nijverdal 06 141 765 53 info@rumworld.nl

Winkelmand

Prinz Rum

logo prinz rum

Prinz Rum
Op de beste locaties tussen het Bodenmeer en de berghellingen van Voralberg gedijen zeer aromatische vruchten, die we verwerken tot regionale Prinz Rum, schnapsspecialiteiten en edelbrandewijnen. De hoge kwaliteit van onze producten en hun onderscheidend karakter van soorten inspireren zowel kenners als genieters. Dankzij onze verschillende producten vind u voor elke smaak en elke gelegenheid een passende schnaps van Prinz

Wij kunnen nu op 130 jaar ervaring in de distilleerderij terugvallen en deze met de modernste distillatieproces combineren. Dankzij de vacuümtechniek is het voor ons mogelijk, vanaf 48,4 °C te distilleren. Minder geavanceerde stookinstallaties moeten de gisting tot boven 78,4 °C verhitten.

Op deze manier behouden wij het zeer gevoelige fruitaroma en verkrijgen we distillaten met een intense smaak die typerend is voor de variëteit en een hoge mate van zuiverheid.

Onze distillaten krijgen vervolgens genoeg tijd, om afhankelijk van het product in aardewerk, houten vaten, glasballons of stalen tanks optimaal te rijpen. Op deze manier creëren wij uitstekende, plezierige dranken met een karakteristiek karakter die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de distilleerderij Prinz.

Uw reukvermogen bepaalt de genotbelevenis beslissend mee. De beste manier om de hoogwaardige rum van Prinz te proeven, is in de rum tulpglas. Zo kunt ook filigraan fruittonen waarnemen. Enerzijds concentreert zich de geur van rum in het bolvormige glas. Anderzijds zorgt de steel ervoor, dat de hand de rum niet verwarmd. Hiermee blijft de drinktemperatuur langer in het ideale gebied – op voorwaarde dat u het glas bij de steel houdt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De waardering van www.rumworld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 40 reviews.
Chat openen
Hulp nodig?