Willem Kloosstraat 3, Nijverdal 06 141 765 53 info@rumworld.nl

Winkelmand

Ron Medellin

logo ron medellin rum

DE ESSENTIE VAN HET BESTE

Wij zijn essentie die door de jaren heen is ontstaan!

Wij zijn Ron Medellín Añejo, een gedistilleerde drank vol magie en smaak.

De essentie van een goede rum is degene waarvan je geniet en die je naar de beste momenten van het leven leidt.

In de Stille Oceaan, in handen van de veroveraars van de aarde, was er deze kostbare gouden vloeistof uit suikerriet genaamd Rum. Deze heerlijke drank werd bewaard in grote vaten, in de boten van degenen die nietsvermoedend op een plaats kwamen die ze niet kenden.

Toen de rum in contact kwam met de hitte van de Amerikaanse landen, begon hij als bij toverslag uit de vaten te verdwijnen. door de essentie van de jaren en geconsumeerd door geesten.

In ons land zijn we verliefd geworden op de smaak van dit nieuwe product en hebben we geleerd hoe we het kunnen produceren. Op een dag kwam David Cadavid Gónima met het idee om dit geweldige product op te nemen in de Antioquia Liquor Factory en met de juiste vaten om ze te produceren, en zo was het, we lieten ons verleiden door deze magische drank in 1946 en begonnen cultiveer de smaak die als traditie in het hele land zou worden geconsumeerd, vooral in Antioquia.

We hebben met trots besloten dat het vernoemd moet worden naar Ron Medellín, een drankje vol momenten en herinneringen. Al meer dan 30 jaar hebben we de beste gespecialiseerde rum van het land. Onze smaak heeft belangrijke internationale wedstrijden gewonnen en we blijven werken aan het garanderen van de kwaliteit die ons kenmerkt.

Toont alle 3 resultaten

De waardering van www.rumworld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 43 reviews.
Chat openen
Hulp nodig?