Willem Kloosstraat 3, Nijverdal 06 141 765 53 info@rumworld.nl

Winkelmand

Spirited Union Rum

logo spirited union rum

Spirited Union Rum
Een onafhankelijke rum distilleerderij in Amsterdam, een levendig proeflokaal, verfrissende drankjes, 27 distilleer ketels, en de heerlijke geur van verse botanische ingrediënten.”

Onze missie is om eenheid te creëren tussen de uitgestrekte en kleurrijke wereld van botanicals en rum.

We werken alleen met de meest verse botanicals om ervoor te zorgen dat ons assortiment rum altijd een geweldige, natuurlijke smaak heeft. Fruit wordt aan ons geheel geleverd en opnieuw geplukt. We snijden, schillen en persen alles in huis vlak voor ons re-distillatie- en maceratie proces met onze rum, zodat we onderweg nooit cruciale smaken of geuren kunnen verliezen
We werken nauw samen met enkele van de beste distilleerderijen over de hele wereld die al honderden jaren in productie zijn, om rum van een single origin te vinden die we met trots bij onze botanicals kunnen gieten.

Om ervoor te zorgen dat generaties lang van onze Sprited Union rum kunnen genieten, zetten we ons in om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen en als jonge distilleerderij zijn we trots op de duurzaamheidsinspanningen die we vanaf het begin hebben uitgevoerd.

Rondleiding en workshops bij Spirited Union Rum te Amsterdam kan je gewoon bij ons boeken.
Meer informatie vind je hier.

Toont alle 7 resultaten

De waardering van www.rumworld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 46 reviews.
Chat openen
Hulp nodig?