San Pablo Rum

San Pablo

Opgericht: 1945
Lokatie: Willemstad, Curacao
Website: San Pablo NL
Bezoek: Onbekend
Facebook: RumSanPabloNL
Twitter: Onbekend
 

A.D. Jonckheer Rum

Volgens Jonckheer, kennen niet meer dan zeven mensen de formule van San Pablo rum. Toen er werd gevraagd naar de ingrediënten, zei hij alleen dat het is gemaakt met alcohol gedistilleerd uit Zuid-Amerikaanse suikerriet.

"We kregen te horen van een Bacardi agent die, omdat zij niet met ons kunnen concurreren op de lokale markt, een fles van San Pablo naar Puerto Rico stuurde om deze  te analyseren," Het antwoord dat ze kreeg is dat het één van de zuiverste rum is die ze ooit hebben gezien.

Hij voegde eraan toe: "Het is niet zoals Cruzan Rum, het is niet zoals Don Q. We zijn één van de weinige Caribische rum die je kunt drinken met of zonder ijs. Ik weet geen enkele Puerto Ricaanse rum (vergelijkbare prijs) , waar je dat mee kunt doen.".

Jarenlang werden San Pablo's verkopen voornamelijk beperkt tot de lokale bevolking en toeristen. Maar nu veroveren ze de wereld, te beginnen in Miami en Nederland
Links Esmé van San Pablo NL
Midden Erik van Rumworld
Rechts Jiri van San Pablo NL
Foto van onze stand op ClubRum 2017


Sorteer op:
 
San Pablo Gold


InStock
Bestellen
San Pablo White


InStock
Bestellen
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN