Workshop rum distilleren

Workshop rum distilleren

Word een distillateur voor een dag

We zijn begin 2019 gelanceerd en staan in de TripAdvisor Top 3-workshops in Amsterdam en bieden met trots de ultieme distilleerderijervaring; waar je voor een dag in onze workshop rum distilleren een distilleerder wordt en je eigen gepersonaliseerde fles rum distilleert.

Voor liefhebbers van rum, sterke dranken en cocktails, nieuwkomers en iedereen daar tussenin, is dit een unieke kans om een ​​kijkje achter de schermen te nemen van een werkende onafhankelijke distilleerderij in Amsterdam en te ontdekken hoe sterke drank wordt gemaakt, terwijl je actief deelneemt aan de productie van je eigen gepersonaliseerde fles .

Tijdens de 2 uur durende interactieve distillery experience wordt je eerst begeleid door onze ultramoderne micro-distilleerderij van 300 m2, waar je een diepe duik neemt in de ruime en kleurrijke wereld van botanicals en sterke dranken. Vervolgens kom je bij ons in de Union bar om een ​​verscheidenheid aan klassieke cocktails, highballs of een verfrissende non-alcoholische drank te proeven.

– €75,00 p.p.
– 2 uur. activiteit
– Maak je eigen 70cl fles met gepersonaliseerd label (twv. €39,95)
– 1 gratis cocktail
– Gedistilleerd proeverij
– Begeleide distillery tour
– Bites
– Covid-19 maatregelen check 

Deelname is minimaal 8 personen.

Hoe en wat?

  • Ons distillery team zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt in onze distilleerderij, bar en werkplaats, gelegen net buiten het centrum van Amsterdam.
  • Tijdens je bezoek aan de distilleerderij nemen we je mee voor een exclusief kijkje achter de schermen waar je alles te weten komt over sterke drank. Botanicals, smaken en hoe onze praktische benadering zich vertaalt in kwaliteitsvloeistof.
  • Tijdens onze distilleer workshop leren wij je de kunst van het distilleren, die je kunt mixen met je eigen stijl. Het resultaat is een gepersonaliseerde botanical rum, die je in een fles meekrijgt om thuis van te genieten!
  • Als onderdeel van de workshop krijg je een gepersonaliseerde fles met jouw naam erop klaar om mee te nemen.
  • Bij elke distilleer workshop zorgen wij ervoor dat je kan genieten van een heerlijke cocktais. Het is mogelijk om extra cocktails te nemen en ook om een deluxe workshop te boeken voor onbeperkt cocktails.

Voor boekingen en/of informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.